• Gerard Houwaard. Wie kent hem niet? Hele generaties zijn met hem opgegroeid bij Graaf Willem. Gerard gaat bij een andere werkgever aan de slag, maar blijft gelukkig ook nauw aan onze club verbonden!

  Een belangrijke kracht binnen onze vereniging, Gerard Houwaard, heeft enige tijd geleden het verzoek gedaan om bij een andere werkgever aan de slag te gaan. Gelukkig heeft Gerard daarbij aangegeven ook actief te willen blijven bij onze club.

  Het bestuur heeft daarom met Gerard afspraken gemaakt over een gewijzigd dienstverband bij Graaf Willem. De afspraak is gemaakt dat Gerard zijn taken in stappen af zal bouwen. Hij zal er in de komende tijd nog gewoon zijn voor de bbq’s en de zomerkampen. Met ingang van het nieuwe seizoen zal hij er iets minder zijn maar blijft hij naast veel andere taken tot aan de nieuwbouw verantwoordelijk voor de bar.

  Per 1 december zal Gerard op maandag en woensdag aanwezig zijn als Hoofd onderbouw. Op zaterdag en zondag zal hij er ook zijn, want Gerard blijft de vrijwilliger die de mini’s op zondag klaar stoomt voor een leven als Graaf of Gravin. Kortom, het hoofd-schouders-knie-en-teen lied zal op zondagen over onze velden blijven klinken.

  Met ingang van de nieuwbouw willen wij een barcommissie hebben ingericht die, ook daar, met nieuw elan aan de slag gaat met de organisatie en invulling van de bar en keuken. Ieders hulp daarbij is van harte welkom. Wil je helpen, meld je dan bij voorzitter@graafwillem.nl

  Wij wensen Gerard veel succes bij zijn nieuwe werkgever en zijn verder blij dat hij zo nauw aan de club verbonden zal blijven!

  Het bestuur