• Groot feest bij Graaf Willem afgelopen zaterdag 11 juli waar het hoogste punt van de nieuwbouw werd gevierd met het traditionele ‘pannenbier’.

    Volgens planning werd eind juni het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt. Dat heuglijke moment wordt traditiegetrouw met ‘pannenbier’ gevierd en dat werd dan ook gedaan! Afgelopen zaterdag werd door het bestuur en in aanwezigheid van de aannemer en bestuursvertegenwoordigers van HGC en GroenGeel (de Gemeente kon niet aanwezig zijn) en vrijwilligers officieel stilgestaan bij deze mijlpaal. Voor geïnteresseerden was er de mogelijkheid om het gebouw alvast te betreden en zich een voorstelling te maken van het nieuwe clubhuis.

    Als we terugkeren van de zomervakantie, zal het gebouw al bijna klaar zijn. Als alles zo goed blijft gaan als nu, zal de aannemer het nieuwe clubhuis medio oktober aan Graaf Willem opleveren. Dan hebben we zelf nog een aantal weken nodig om de inventaris te plaatsen en alles uit de tijdelijke kantine en opslag terug te zetten.

    Namens de bouwcommissie, Marcel