• De vrijwilligers werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet. Wat een berg werk is er dit seizoen verzet. Daarnaast grote dank aan alle leden die met de stenenactie € 25.000 aan de club hebben gedoneerd. In twee jaar is er bij elkaar € 75.000 opgehaald met de ledenacties.

    Het hoogste punt in de nieuwbouw werd gevierd met een uitnodiging aan vele vrijwilligers die in commissies actief zijn op Graaf Willem. Hiermee moest vanzelfsprekend rekening worden gehouden met de Corona beperkende maatregelen.

    Hulde aan alle vrijwilligers! Als klap op de vuurpijl werd bekend gemaakt dat de stenenactie nu al € 25.000 heeft opgeleverd! En daarom werd het jeugdbestuur 4 voetvolleyvelden aangeboden uit deze ledenacties. Ook wordt uit de ledenacties een tafelvoetbal aangekocht. En er zijn nog meer plannen voor onze jeugd en senioren, waarover na de zomer meer!

    Door de ledenacties, die in de afgelopen 2 jaar daarmee inmiddels bijna € 75.000 hebben opgeleverd, wordt met de hulp van de leden iets extra’s toegevoegd aan de nieuwbouw. Graaf Willem: de familievereniging in optima forma.